MagyarEnglishRomânăUkrainian
Látogatóink száma
133419
Az Ön jelenlegi IP címe:54.158.241.146  
      

MCMine pályázati hírlevél

Megjelentek az Új Széchenyi Terv telekommunikációs elvárásai

Pályázati Kommunikáció Egyszerűen, Szakszerűen!

Megjelentek az Új Széchenyi Terv kommunikációs elvárásai!

Számos ponton könnyítették a kötelező kommunikációs elemeket 2011-ben:

A most életbe lépő könnyítések alapja az elnyert támogatási összegek nagysága. A kommunikációs kötelezettségeket tekintve a korábbi 5 helyett mindössze 3 csoportba sorolták a projekteket:

50 millió Ft alatti támogatással rendelkező,
50 – 500 millió Ft támogatást kapott,
500 millió Ft támogatási összeget meghaladó fejlesztések.

A legnagyobb beruházásokat érintő első csomagban az eddig elvárt 35 kommunikációs elemet 14-re csökkentették. Mindhárom csomag esetén a tájékoztató táblákra vonatkozó új előírások szerint, a kedvezményezettek költséghatékonyabb módon tehetnek eleget tájékoztatási kötelezettségeiknek. A korábbi táblák helyett, amelyek jelentősen megnövelték a kommunikációs költségeket, a jövőben szabvány méretű táblákat készíttethetnek a projektgazdák.

forrás: http://ujszechenyiterv.gov.hu

/konnyitesek_a_kedvezmenyezettektol_elvart_kommunikacioban

A lenti linkrekre kattintva megtalálja a kötelező kommunikációs elemeket:
Arculati kézikönyv
Tájékoztatási kötelezettségek

Az Új Széchenyi Terv Pályázatai – Új Széchenyi Terv szakértői portál


A pályázati kiírások javarésze március 1-től benyújtható. Egyre több automatikus és egyszerűsített eljárásrendű program jelenik meg, a vállalkozások részére is nagyon jó hír, hogy az előző 2 év pénzügyi mutatói kapcsán kedvezőbbek a feltételek. Számos új célirány, terület támogatható!

A pályázatok rengetegében szeretnénk segítséget nyújtani a könnyebb tájékozódás, információszerzés érdekében, szakértői portálunkat azért hoztuk létre, hogy legfrissebb pályázati információk, hírek, események időben, átláthatóan, közérthetően, témák szerint csoportosítva jussanak el Mindenkihez!

Kérdezheti szakértőinket az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről, projektötletei kapcsán is kérhet tanácsot. Keressen minket az interneten:
http://www.ujszechenyitervpalyazatok.hu
http://www.szechenyitervpalyazatok.hu
http://www.ujszechenyipalyazatok.hu

2011-ben elindult konferenciasorozatunk „Pályázatok, források, hitellehetőségek” címmel!

A szakmai konzultáció célja, hogy folyamatos tájékoztatást adjunk a legfrissebb hírekről, pályázatokról, kommunikációs kötelezettségekről, könnyítésekről, buktatókról.
Az MC Mine Marketing és Kommunikációs Kft. állandó előadóként vesz részt és folyamatos, friss információkat szolgáltat a pályázati kommunikációról.
A konferencia program után, különböző területeken (vállalkozásfejlesztés, kutatás-fejlesztés és innováció, képzés, turisztika, energetika) szakértő kollégáink tanácsadási szolgáltatással is örömmel is állnak rendelkezésre!

A legutóbbi konferencia előadásaink kivonata innen letölthető:
http://ujszechenyitervpalyazatok.hu/Esemenyek/reszletek

/9/beszamolo_a_2011._februar_17i_projectmine_szakmai_konferenciarol

Élénk a belföldi turizmus – Érdemes az Új Széchenyi terv turisztikai pályázatai között válogatni!

A Magyar Turizmus Zrt. reprezentatív felmérése szerint tavaly a háztartások több mint fele utazott belföldön. Többnapos belföldi utazáson a megkérdezett magyar háztartások több mint 52 százaléka vett részt. A fizetős szálláshelyek közül a szálloda (10,3%) és az apartman (7,5%) a legnépszerűbb. Az információt gyűjtő belföldi utazók kétharmada (67,0%) internetes honlapok, 60,1 százaléka korábban ott járt személyek segítségével gyűjt turisztikai információt. Egyéb - egyenként 30-35 százalékos arány kitevő - információforrások: prospektusok), útikönyvek és térképek.
forrás: http://www.marketinginfo.hu/hirek/article.php?id=19229

Turisztikai szolgáltatások támogatása 2011-ben:

Mind a 7 régióban március 1-től lehet benyújtani ezt az új pályázatot, mely a turisztikai attrakciókhoz kapcsolt szolgáltatásokat támogatja. Számos területre irányulhat ez az új lehetőség, így például: vendéglátó egységek továbbfejlesztése, korhű látványkonyhák, vagy garantált programok kialakítása (így kultúra-specifikus idegenvezetés, helyszíni foglalkoztatással egybekötött hagyományőrző kézműves tevékenység), eszközkölcsönzés, városnézés, geocaching, helyfüggő mobil tartalmak. A Nyugat Dunántúli régióban egy külön kiírás lesz elérhető.

Bővebben:
http://ujszechenyitervpalyazatok.hu

/Dinamic/ROP_Turisztikaiszolgaltatasok%20_6_regio.pdf
http://ujszechenyitervpalyazatok.hu

/Dinamic/NYDOP_211_I_11_turisztikai_szolg.pdf

Idén is nagy hangsúlyt fektet az ország egészségünk javítására!

Az idei év egyik központi témájává nőtte ki magát az ország és az Európai Uniós államok egészségügyi állapota. A féléves magyar Uniós elnökség alatt, az egészségügy területén is születtek célkitűzések.
Réthelyi Miklós kiemelte, hogy az Európai Unió minden polgárát megilleti az egészséghez és az egészségügyi ellátáshoz való jog. Úgy vélte, ez a gazdasági válság árnyékában különösen fontos, hiszen az egészség védelme jelentős eleme a gazdasági fejlődésnek, a munkaképes lakosság egészsége, az idősödő népesség egészségesen töltött éveinek meghosszabbodása a gazdasági versenyképesség fontos tényezője. A magyar elnökség fontosnak tartja, hogy csökkenjenek az EU tagállamok között az állampolgárok egészségi állapotában érzékelhető különbségek. Segíteni kell az egészséges táplálkozás elterjedését, az elhízás megelőzését, a fizikai aktivitás fontosságának tudatosítását, illetve a dohányzás elleni küzdelmet.
forrás: http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-eroforras-miniszterium/hirek/dr-rethelyi-miklos-nemzeti-eroforras-miniszter-az-europai-parlament-kornyezetvedelmi-kozegeszsegugyi-es-elelmiszer-biztonsagi-bizottsag-meghallgatasan

Kapcsolat

Baracsi Zsanett
Marketing és kommunikációs szakértő
Tel.: +36-70/935-3290
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Karczag Melinda
Marketing és értékesítési munkatárs
Tel.: +36-70/931-5588
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


http://www.mcmine.hu